Smag

De fleste festkager består af tre bunde lagt sammen med to mousser/cremer, hvilket kan kombineres på kryds og tværs. Nedenfor er der eksempler på de mest populære valg, men jeg er altid åben for jeres idéer, så kontakt mig endelig, hvis der skal være en bestemt ingrediens eller smag i jeres festkage. 
Bunde

Chokoladebund med chokoladestykker

Vanillebund

Vanillebund med små chokoladestykker

Citronbund med/uden birkes

Bund med nødder og/eller mandler

Drømmekagebund

Kiksebund

Overtræk

Fondant

Marcipan

Chokolade ganache (hvid, lys eller mørk)

Italiensk marengs

Flødeostecreme

Smørcreme

Mousse/creme

Frugt/bær f.eks. jordbær, rabarber, hindbær, blåbær, skovbær, citron

Chokolade – hvid, lys, mørk

Asti/champagne

Specielt fyld – oreo, toblerone, skildpadder mm

Ekstra ingredienser

Friske bær (i sæson)

Flydende karamel/saltkaramel

Chokoladestykker

Stykker af f.eks. Daim, Toblerone, Marabou

Der kan være enkelte kager, der ikke er opbygget på denne måde – f.eks. 3d-kager (der er udskåret til figurer). Ligesom der i lavere kager f.eks. studenterhuer kun er plads til to bunde og et lag mousse. 
Hvis du har spørgsmål skriv til mail@ihdumilla.dk eller ring på 25 67 00 30.
Læs mere om priser på din festkage her

© 2019 Ih du Milla
25 67 00 30 / mail@ihdumilla.dk
V. Børstingvej 20
CVR: 40630899