
Smag
Bunde
Chokoladebund med chokoladestykker
Vanillebund
Vanillebund med små chokoladestykker
Citronbund med/uden birkes
Citronbund
Bund med nødder og/eller mandler
Drømmekagebund
Kiksebund
Overtræk
Fondant
Marcipan
Chokolade ganache (hvid, lys eller mørk)
Italiensk marengs
Flødeostecreme
Smørcreme
Mousse/creme
Frugt/bær f.eks. jordbær, rabarber, hindbær, blåbær, skovbær, citron
Chokolade – hvid, lys, mørk
Asti/champagne
Specielt fyld – oreo, toblerone, skildpadder mm
Ekstra ingredienser
Friske bær (i sæson)
Flydende karamel/saltkaramel
Chokoladestykker
Stykker af f.eks. Daim, Toblerone, Marabou
Der kan være enkelte kager, der ikke er opbygget på denne måde – f.eks. 3d-kager (der er udskåret til figurer). Ligesom der i lavere kager f.eks. studenterhuer kun er plads til to bunde og et lag mousse.
Læs mere om priser på din festkage her.