Smag
De fleste festkager består af tre bunde lagt sammen med to mousser/cremer, hvilket kan kombineres på kryds og tværs. Nedenfor er der eksempler på de mest populære valg, men jeg er altid åben for jeres idéer, så kontakt mig endelig, hvis der skal være en bestemt ingrediens eller smag i jeres festkage.
Bunde
Chokoladebund med chokoladestykker
Vanillebund
Vanillebund med små chokoladestykker
Citronbund med/uden birkes
Bund med nødder og/eller mandler
Drømmekagebund
Kiksebund
Overtræk
Fondant
Marcipan
Chokolade ganache (hvid, lys eller mørk)
Italiensk marengs
Flødeostecreme
Smørcreme
Mousse/creme
Frugt/bær f.eks. jordbær, rabarber, hindbær, blåbær, skovbær, citron
Chokolade – hvid, lys, mørk
Asti/champagne
Specielt fyld – oreo, toblerone, skildpadder mm
Ekstra ingredienser
Friske bær (i sæson)
Flydende karamel/saltkaramel
Chokoladestykker
Stykker af f.eks. Daim, Toblerone, Marabou
Der kan være enkelte kager, der ikke er opbygget på denne måde – f.eks. 3d-kager (der er udskåret til figurer). Ligesom der i lavere kager f.eks. studenterhuer kun er plads til to bunde og et lag mousse.
Hvis du har spørgsmål skriv til mail@ihdumilla.dk eller ring på 25 67 00 30.
Læs mere om priser på din festkage her.
Læs mere om priser på din festkage her.